Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan szűz lány akit már nyaltak ki? Milyen volt? Belemennétek még egyszer? Esetleg olyan aki rendszeresen kinyalatja magát?
Jah "kinyalatja" magát... ahogy Móricka a szexet elképzeli, a világ tele van szűz lányokkal akik alig várják hogy tök ismeretlen anonim emberek merő emberi jótékonykodásból kinyalják őket.
Tudod ki szokta kinyalni a szűz lányokat? A párjuk. A szűz lányok 99.99%-a azért szűz (még) mert nem talált olyan megfelelő partnert akiben megbízik és megvan a kölcsönös szimpátia. Nem random "gyere nyaljon ki / dugjon meg bárki" elve alapján keresnek partnert.
Anno amikor elvesztettem a szüzességem, az első ott töltött éjszakán csak nyalás volt, a második alkalommal jutottunk el a behatolásig.
Szóval igen, technikailag van ilyen, de ez csak átmeneti állapot. Aki a pettingre elszánja magát, az általában nemsokára szexel is.
Én is úgy kezdtem , egyik volt barátnőmmel . Először csak derékig engedte vetkőztetni magát , így hát a melleit csókolgattam neki.
Másodszor már levetettem róla mindent , de csak , kinyalni engedte magát , ég utána is , néhány alkalommal , mire végre lett , rendes szex is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!