Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexben én szabájozom meddig teszem be vagy van egy fajta szivoerő a huvelybe? (12cm)
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 23:01
3/16 anonim válasza:
Szívóerő 😂
Ma mindenki megbuggyant 🤣
4/16 anonim válasza:
Persze olyan, mint a porszívó! Érdemes előtte azzal próbálkozni :D
Istenem remelem csak trollkodsz, de az is lehet hogy kis 12 évesen ezen elmélkedsz. Jól mondta a kettes, te meg a másik fél szabályozzátok, ezt a szívőerőt nem tudom honnan vetted.
5/16 anonim válasza:
Az a j nagyon fáj 🥺 legalább a hüvelyt jól írtad
6/16 anonim válasza:
Én egy bizonyos pontos nem is tudom tovább tolni, és elég erősen kell nyomni, hogy egyáltalán bemenjen... Nagyon nem ilyennek képzeltem szűzként.
7/16 anonim válasza:
Óriási vákum van egy punciban, azért nevezik el nőkről a hurrikánokat.
Igazából kamu hogy a férfiak szeretik a szexet: ezt mi nők találtuk ki, nehogy kipusztuljon az emberiség.
Olyanok vagyunk mi mint az imádkozó sáskák csak mi nem a hímek fejét tépjük le. 🥠💨🍆🍃
9/16 anonim válasza:
Erös szivoerö. A 12 centisedet is legalább 20-ra szivja. Tudhatnád, hogy bugyit is porszivozsáknak viselnek a lányok. (Ne a punciba menjen a rengeteg por!)
10/16 anonim válasza:
Én a kocsit azzal szoktam kiporszívózni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!