Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párommal nyilt kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal nyilt kapcsolatban vagyunk, vele nem tudok durvulni szexben, viszont más nőkkel igen, egyszer voltunk hármasban is, ahol emiatt kicsit hanyagoltam, szerintetek velem van a baj?

Figyelt kérdés
Durvulni mint pl. durva beszéd, pofozás, szolgaként kezelés, stb.
2021. jan. 17. 22:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát szexuálisan nyilván őt most jobban akartam, mert jobban kielégített, de ez csak ennyi
2021. jan. 17. 22:44
 12/16 anonim ***** válasza:
És közben a párod mit csinált?
2021. jan. 17. 22:46
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát, amit ilyenkor lehet... Nyalás, szopás, szex, maszti, ilyesmi, csak érezhetően inkább a másik nővel foglalkoztam, de attól még nem löktem ki a szobából hogy menjen sütni vagy valami
2021. jan. 17. 22:47
 14/16 anonim ***** válasza:

És a másik nő ebbe bent volt?

Mármint próbálta bevonni a párodat, vagy élvezte hogy ő diktál?

2021. jan. 17. 22:50
 15/16 A kérdező kommentje:
Szerintem bejött neki hogy úgymond kisajátítom őt a menyasszonyommal szemben, de azért próbálgatta őt is behúzni ő is.
2021. jan. 17. 22:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor egy kicsit mindketten élveztétek, ciki lehetett a csajodnak, hogy háttérbe szorult... Pláne ha a másik csaj még rá is tett egy lapáttal...
2021. jan. 17. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!