Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boltban dolgozom eladóként és már több ajánlatot kaptam lányoktól, hogy termékért cserébe cumi vagy kézimunka lenne a fizetség. Lányok ti csináltatok már ilyet?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy itt is van olyan srác aki kapott már hasonló ajánlatot, vagy olyan lány aki ilyen ajánlatott tett már ilyen ajánlatot egy eladónak? Ez mennyire gyakori?2021. jan. 17. 16:52
11/15 anonim válasza:
Nem csináltam még ilyet, mert van pénzem arra, amit megveszek.
12/15 anonim válasza:
Eszembe nem jutott még soha, hogy ilyen ajánlatot tegyek valakinek. :D
Tudok olyan esetről a környezetemben, hogy a kisboltban egy-két cigányasszony orállal fizetett.
14/15 anonim válasza:
Anno az egyik kis butikban a srác eladó azt mondta, mivel tetszettem neki, ha zárás után megyek az egyik nadrágot oda adja, tán cumiért. Persze a környéken voltam, de senkit sem láttam, így nm mentem oda.
Egy másiknál annyit kért, h menjek hátra, egy kis turkáló volt, és előtte vegyem fel a kiválasztott felsőt, nemet mondtam, mégis odaadta.
N
15/15 anonim válasza:
Simán vennék jó ruhákat egy csinosabb csajnak, ha igényelné. Semmi rosszat nem látok ebben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!