Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lany elozo baratja nagy merettel rendelkezett, a kovetkezo viszont csak atlagos, mekkora hianyerzet alakul ki benne a szexualis egyuttletek utan ?
A kisebb meretu mar sosem lesz kepes olyan merteku oromot okozni neki, mint a nagyobb tudott, s ahhoz az erzethez kvazi mar hozzaszokott.
Gondolom kompromisszumkent leelne az eletet a kisebbel ha minden mas klappol, de a nagyobb meret hianyozna neki titokban.
Nekem a kisebb méretű nagyobb örömöt okozott.
A nagy fájt.
És szerinted hányan élvezik a naggyal és nem fáj nekik egyáltalán?
Mert én se élveztem, kész felüdülés volt egy kisebb mérettel, hogy nem fáj, lehet vadulni. Mondjuk a sovánnyal tényleg nem jó, de ha csak rövidebb és még kellően kitölt, akkor sokkal jobb a kisebb.
Első barátomnak elég nagyon volt. Nem volt rossz a szex, élveztem, de sokszor fájt is, nem igazán lehetett bevadulni kicsit mert az nagyon fájt
Második barátomnak átlagos volt, egyáltalán nem volt hiányérzetem mert jól tudta a dolgát, többféle póz is lehetséges volt fájdalom nélkül stb
7-es, de jó, hogy te jobban tudod.
Nekem soványabbal volt hiányérzetem, de annak az átlagnál soványabb volt. Az átlag a legjobb, az annál nagyobb és vastagabb fáj.
6-os vagyok
Kedves kérdező mi a fenének teszel fel egy kérdést ha te úgyis jobban tudod a választ? Pff vicc vagy
Bizony, kérdező, te azért jöttél, hogy a rögeszmédet alátámasszuk. Bocsi.
Biztosan vannak olyan nők, akiknek fontos a nagy méret, de náluk sohasem lehetsz biztonságban, mert mindig jöhet egy még nagyobb, és te máris a lapáton ülsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!