Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha egy nő érzelmek nélkül is tud szeretkezni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 15:19
3/11 anonim válasza:
nem. de ettől még egyeseknek nem fér bele a világról alkotott kliséibe.
6/11 anonim válasza:
Nem, nem vagyunk egyformák. Bár nekem tutira nem menne, de ettől nem nézem le azt, akinek igen.
7/11 anonim válasza:
Nekem megy, és meg is teszem időnként. Valamiért nagyon nehezen kezdek el érzelmeket táplálni valaki iránt, és akkor sincs meg az a nagyon szerelmes érzés. Igényeim ettől még vannak és lesznek is. Nyílt lapokkal játszok a partnereim felé is, mert szerintem így tiszta. Lehet, hogy valaki elítél emiatt, de engem ez nem zavar. Én így élem az életemet, más pedig máshogy. Azt gondolom nincs jogunk ítéletet mondani mások felett csak azért, mert nem értünk egyet a dolgaival.
8/11 anonim válasza:
#7-es
Sajnos ez manapsag elég ritka.
10/11 anonim válasza:
cikinek nem ciki, főleg ha neki így jó!!
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!