Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Husisként/molettként milyen szexi fehérneműt tudnék venni?
Figyelt kérdés
A pocakom nagy és kissé szélesebb vagyok. A combom összeér. És nem vagyok annyira lapos.2021. jan. 16. 15:58
1/26 anonim válasza:
ez miért húsi? kórosan túlsúlyos és dagadt inkább
2/26 anonim válasza:
Ha fiúnak akarsz tetszeni, akkor semmiképp se olyat válassz, ami eltakarja a pocakod. Én legalábbis nagyon vonzó látványnak tartom egy husis lány pocakját. :)
4/26 anonim válasza:
Ezt igy nehez megallapitani ! Neked kell probalni es valasztani
5/26 A kérdező kommentje:
Kb ilyen alakom van. Csak a mellem nagyobb valamivel.
Tisztába vagyok vele hogy húsosabb vagyok. De nem nevezném azért magam dagadtnak. (160 centi és 59 kg)
2021. jan. 16. 16:05
6/26 anonim válasza:
a linkelt csaj meg olyan 75-80 kg lehet kb...
7/26 A kérdező kommentje:
A "törpeségemből" adódóan ugyan annyinak tűnik.
2021. jan. 16. 16:11
8/26 anonim válasza:
Kezdj el egészségesen étkezni + diéta az elején és aktív kardiózás. Aztán egyrészt egészségesebb leszel több önbizalmad lesz mert szívesebben nézel majd tükörbe és nem lesz határ a szexi fehérneműk terén sem. ;)
9/26 anonim válasza:
Ha tényleg így nézel ki, az nagyon csini.
10/26 anonim válasza:
Én úgy látom, hogy a kérdező a fehérnemű-ügyben kérdezett, és nem a wannabe Sóher Norbik fogyási tippjeit kérte. De lehet, én látom rosszul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!