Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nők tényleg szeretik a popsiszex-et, vagy csak a párjuk kedvéért engedik?
Figyelt kérdés
Egyáltalán milyen érzés ez egy Nőnek?2021. jan. 16. 10:49
11/20 anonim válasza:
Én nem igazán szeretem, de néha van, hogy megkívánom az anált is. Páromat nagyon izgatja, pár havonta néha ráveszem magam, hogy csináljuk, akkor jól is esik, de mindennapi szex részeként nem élvezném.
23L
12/20 anonim válasza:
10 FFI vok. :-) nem kamunő. Hanem FFI. :-)
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2021. jan. 16. 18:47
14/20 anonim válasza:
Annyira nem vagyok oda érte,néha úgy fáj hogy majd bele halok,pedig óvatos a párom és előtte benyálazza vagy sikosítóval be is keni!
De látom neki jó és szorítja jobban mint hüvelyben akkor meg miért ne!!
Nem rendszeres
15/20 anonim válasza:
Nem vagyok oda érte de a párom nagyon szereti ezért megengedem neki.
De nehéz minden este ugy tenni mintha élvezném is
46/N
16/20 anonim válasza:
Aki csak azért engedi, mert a párjának jó, de neki nem, az mondjuk meg is érdemli 🤷♂️ F
17/20 anonim válasza:
Én nagyon izgalmasnak találom mert olyan kettős érzés.
Illetve lelkileg is izgató mert tudom hogy a partnereimnek örömet okozok vele.
53/n
18/20 anonim válasza:
nem mondtam hogy gyerek. bekem még kislany de nem kiskorú. micsoda emberek vannak
19/20 anonim válasza:
Hát szerintem akkor ne " kislányként " hivatkozz rá, mert lehet szülőként így becézed, de nyilvánosan ezt nem fogja senki tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!