Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez neki szexkapcsolat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez neki szexkapcsolat?

Figyelt kérdés
Aki most van szexpartnerem, azt szerintem szélnek fogom ereszteni. Csetszex 2 nap, találkoztunk, a valóságban is megtörtént. Nagyon jó volt, szenvedélyes. Azt mondta neki fontos a szex, (ahogy nekem is) és megbeszéltük hogy hetente megismételjük. Erre messengeren már eltünöget, (néha kedves néha meg le sem...) kesve válaszol, és a csetszexet sem akarja. Az a helyzet hogy mindent ő akar meghatározni, a kommunikációt is, a szexet is hogy mikor legyen, és az neki 2 havonta egy elég! Az biztos hogy jó volt neki, tehát nem velem volt rossz neki. Én kétszer is elélveztem, tehát tudja hogy nekem is jó volt és hogy szeretném hetente, hiszen ezt beszéltük meg. De csetszexet sem akar, magába fordult. Nem idegenek voltunk egymasnak hanem 2 éve ismertük egymást barátként. Nem értem hogy hogyan gondolta ezt a szexkapcsolatot ha az van amit leírtam? 40 feletti férfiról van szó.
2021. jan. 16. 07:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
62%
Hát, nem mondanám, hogy okosan választottál, kinek a farkába ülj bele. Egy olyan emberrel kezdtél, aki komoly pszichológiai kóreset. És dőreség volt azt hinned, hogy majd te leszel neki a terápia. Neki szakemberre van szüksége, rendszeresen. Jól belerángattad magad a slamasztikába.
2021. jan. 16. 08:41
 12/25 A kérdező kommentje:
Nos nem hittem hogy ez az állapot ilyen szinten kihat a szexre is, hiszen előtte vele nem volt szexkapcsolatom. Azt mutatta hogy fontos neki a szex, olyan dolgokat beszélt hogy hajaj. Honnan tudtam volna hogy neki a szex is csak időszakosan kell és nem foglalkozik a másik igényeivel? Ki mondta hogy azt hitte kigyógyítom? Azt sem tudtam hogy ez így kihat rá. Ha mondja akkor semmibe nem megyek bele vele. De ezt titkolta hogy ez a szexre is kihat ilyen szinten.
2021. jan. 16. 08:45
 13/25 A kérdező kommentje:
Sőt ő beszélt kölcsönösségről, ami hol is van? Ha neki nincs kedve x hétig beszélni sem, szexhez sem, de nekem van, akkor hol a kölcsönösség?
2021. jan. 16. 08:47
 14/25 A kérdező kommentje:
Szexel kapcsolatban mindenről beszélt, de azt nem közölte hogy neki időnként hetekig nem kell. Ezt nem mondta.
2021. jan. 16. 08:50
 15/25 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Azt tudom javasolni, hogy ne egy pályán játssz. Tarts több szeretőt, akik szóba jöhetnek 40 felett, úgyis jellemzően (el)foglaltak, így a több partnerrel kijön neked az elegendő mennyiségű szex, mert mindig valamelyik rá fog érni. Biztos van már itt is egy csomó jelentkező.
2021. jan. 16. 08:52
 16/25 anonim ***** válasza:
Próbálj neki segíteni, beszélj vele erről, keressetek fel szakembert - ha kicsit is kedveled és terveznél még vele.
2021. jan. 16. 08:53
 17/25 A kérdező kommentje:
Utolsó: mondtam neki hogy segítem meghallgatom, támogatom. Örült neki megköszönte. Másnap meg mintha idegen lennék.
2021. jan. 16. 08:55
 18/25 anonim ***** válasza:
17. Te már ehhez kevés vagy, fel kell vázolni neki, hogy milyen állapotban van, aztán irány a szakember.
2021. jan. 16. 08:58
 19/25 A kérdező kommentje:
Mondta orvoshoz megy. Aztán hogy megoldja egyedül.
2021. jan. 16. 08:59
 20/25 A kérdező kommentje:
Ő annyit érzékel hogy pár éve megváltozott, árnyéka egykori önmagának, egyre több a rossz hangulat. Mások a környezete eszébe sincs, hogy ez a környezetének sem jó.
2021. jan. 16. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!