Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Mert ki vagyok éhezve 😊 meg érdekel 😉
38 N.
2/11 anonim válasza:
Én, és azért, mert imádok erre élvezni. 24f
3/11 A kérdező kommentje:
Elismerésem , azok számára , akik ezt fel merik vállalni és meg merik valósítani .
2021. jan. 15. 20:13
5/11 A kérdező kommentje:
Mert fel mered vállalni !
2021. jan. 15. 20:22
6/11 anonim válasza:
Mit? Egy anonim oldalon? Te nem nézel? Vagy miért kérdezed?
7/11 A kérdező kommentje:
Mindegy , semmi ! Felejtsd el .
2021. jan. 15. 20:28
10/11 anonim válasza:
Szerintem is néz szinte mindenki, csak van aki nem vallja be.
Én nézek, és fel is vállalom. Szerintem ha nem esünk túlzásba, és vagyunk olyan érettek, hogy tudjuk amit nézünk az sokszor nem a valóság, akkor nincs rossz hatással ránk.
Párom is néz, bár ő zavarba jön ettől a témától. Én mindig elmesélem ha láttam egy jót XD
Ja és nő vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!