Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meztelen sztorik?
Olyan sztorik érdekelnek ami nem kellemetlen, rossz, ciki volt hanem jó visszagondolni rá!
Nekem is van egy pár, ha gondolod szólj és privátban leírom őket. De akár te is írhatod privátban!
Réges régi sztori, nem hiszitek el így sem...
Nyári gyakorlat kollégium
Sokan bejárást valasztották nyári gyaksin és fél háztal üzemelt a koli.Kádár korszakban volt megjegyzem.80 as évek közepe.
Zuhanyzom az osztálytársakkal, nýari gyakorlat után.Hozzá kell tennem hogy koeosutálykiránduló csopirt erkezett a koliba.A nevelő tanárok este a folyosó két végén virrasztottak.A baloldali szobák fiú szobák jobboldali szobák lány szobák voltak
Amikor zuhanyoztunk akkor érkeztek amit én nem tudtwm és kezdtek becuccolni a szobájukba a csajok.
Rgyszercsak azt veszem észre hogy minden osztálytársam eltűnik a zuhanyzóból és sajnos a törölközőm, tiszta alsóm,minden.Csak egyszappantartó meg samponos flakon volt az "öltözetem".most mi legyen ? agayltam.Ha takargatva k8megyek mint egy lúzer röhögnek rajtam.
Ha visuont mrztelenül végigslattyogok ck nem néznek annyira lúzernek.Hát igy tettem.A meleg víztől meg a csajok hangjára félmerev lett.Ahogy lepkedtem csattogott a combomon.Egyik combomtól a másikrw.
A nevelőtanárok eszrevették.Mosolyogva mondták de határozottan hogy takarjam el magam de gyorsan.En meg vagányan azt mondtam hogy szívesen eltakarnám magam de a szobatársaim elcsenték a ruhámat és ott röhögnek a szobaajtóból.Az összes szobaajtó nyitva volt ketezthuzat miatt.M8nden csaj látott.
Estr ismerkedési buli volt az aulában.Annyi levélcímet kaptam.A szobatátsaim meg ki voltak akadva hohy nem tudtak lejáratni.Sőt ellenkezőleg,a csajoknak tetszett amit látrak.... :) ésismerkedtek velem
Senki nem fogja elhinni.Nem kérek kétjedő privátot!
dehogynem. én is láttam h most méár lazábbra veszik a dolgok, sokat eleve egy szál semmiben slattyogbnak ki a tusolóba a szobából, és törölköző csak a vállukra terítve.
csajokat meg naná érdekli, hát miért ne érdekelné? :)
Ahogy gondolod.Nekem egy szép,vagy vagány emlék koliból, neked meg frusztráció
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!