Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szoktatok zuhanyozás vagy fürdés közben pisilni?
Figyelt kérdés
Szerintem a pasik nagy része zuhany közben szokott2021. jan. 15. 15:38
11/20 anonim válasza:
Miért ne tudnánk? Állunk és kiengedjük. Nyilván a víz lemossa.
12/20 anonim válasza:
10-es a "lányok nem tudnak állva pisilni" nem azt jelenti hogy fizikailag képtelenek álló testhelyzetben a vizelet kiengedésére hanem azt hogy összehugyozzák a lábukat, ami nyilván zuhanyzás közben kevésbé jelent problémát.
13/20 anonim válasza:
11
Nem tudom, nagyon kevés alkalommal láttam ilyet még, és akkor is mindig a csajok guggolnak, plusz már oviban belénk rögzült, hogy a lányok le kell üljenek a wc-re, hogy pisiljenek. De a 12es válasz magyarázat erre a dologra.
14/20 anonim válasza:
Zuhanyban többször előfordult, fürdés közben nem szoktam.
17/20 anonim válasza:
Zuhanyzás közben mindíg. Ezt hozza ki belőlem a folyó, csobogó víz.
18/20 anonim válasza:
Zuhanyzás közben igen, fürdés közben nem.
Nem is értem, miért akarnék ázni a saját vizeletemben?
De zuhanyzásnál oké, ott csak lefolyik és kész.
20/20 anonim válasza:
Igen én miden zuhanyzásnál lepisilem magam. Nagyon élvezem az állva pisilést mert izgató ahogy végig folyik rajtad a pisi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!