Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Milyen érzés, ha szexkapcsolatban "dobnak"titeket?
Mondjuk összejártok szexelni egy lánnyal, néha eljártok inni de amúgy semmi nincs köztetek. Aztán a lány mondja, hogy talált másik pasit.
Tepertek még érte? Vagy hidegen érint?
Előfordult már veletek?
11es
Úgy, hogy sosem full idegen csajokkal voltam szexkapcsolatban, hanem akikkel már alapból ismerjük egymást valahonnan. És úgy fűztem meg őket. A külsőm nem mondanám túl jónak, de egész előnyös, magas vagyok, elég jó kiállással, amit jobban lehetne hasznosítani, ha nem lennének mai napig önbizalmi problémáim. Konkrétan sosem dobott senki, csak mondták, hogy na akkor hagyjuk mostmár a dolgot. Én mindig olyan csajokkal feküdtem le nagyrészt, akikkel szívesen lettem volna komoly kapcsolatban is, de mivel láttam, hogy nem megy, így legalább a szexkapcsolatot ki tudtam alakítani.
10-es: és akkor itt áttérnék a te véleményedre is: a szexkapcsolat nem azt jelenti, hogy olyan a 2 fél, mint 2 robot. Mindig van egy minimális érzelem egyik, vagy másik rész felől. Meg a másik, hogy sokan azt várják el, hogy egy gyors menet, aztán takarodó.. Ez így nem működik, én pl voltam olyan szexkapcsolatban, hogy együtt filmeztünk, ot aludtam nála, sőt, bulizni és étterembe jártunk. Jól éreztük magunkat együtt. És persze hogy hiányozhatsz a fiúnak, ha más nem, akkor a jó szex.
9 voltam.
Miben nyilvánul meg a gyenge teljesítmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!