Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckold férfiak nálatok előfordult hogy párotok azt mondta, hogy nem megy neki úgy, ha ott vagytok, mert nem tudja elengedni magát, ha nézitek, ezért külön menne inkább a sráccal?
Pusztulásra éredt a világ, pfúj!
Milyen férfiak vagytok ti!
Soha nem enegdném meg, hogy a nőmet megdugja más, főleg nem előttem!
Igazi férfiként én doghatok jó sok nőt, az a célom mindegyiket jól megdugjam és megcsináljam! Baszki, nagyon durva!
Nem igazán értem hogy harcolsz a nőért ha belé engedsz egy másik férfit.
Utána jól megvered a csávót vagy mi?
5#:
Pont ez a lényege!
Én vagyok az alfa-hím, mindegyiket megszerzem és megdugom, és mind csak az enyém!
Én nem igen értek ehhez a cuckold - hoz , de ha valaki , felvilágosítana , azt meg köszönném .
Nehéz elképzelnem , hogy egy kapcsolatban , ahol azért van együtt a férfi és nő , mert érzelmileg kötődnek egymáshoz és szeretik egymást , még is az izgató számukra , ha pl: egy idegen férfi , el tudja csábítani a feleségüket , párjukat .
Valamint maga a tudat , hogy a feleséget , más is megkeféli időnként és ez tetszik a férjek is és a feleségnek is .
Meg magában az , hogy mindezt akár egy férj , végig is tudja nézni .
Számomra nehéz elképzelni , hogy ezek után , ugyan az a szeretet s kölcsönös tisztelet megmarad , mint előtte és ugyan úgy töltik együtt , tovább a hétköznapokat , mintha mi sem történt volna .
Véleményem szerint , marad némi fura érzés , kis lelki ismeret furdalás , valamelyik félbe , vagy a - féle , szégyen érzet .
Kíváncsi volnék még ara is , hogy akik cuckold - párok , ők mit dolgoznak , mi a foglalkozásuk ?
És én most ezzel , nem elítélni akarom a cuckold kedvelőket , csak megérteni szeretném őket , ezért kértem , hogy világosítsanak fel .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!