Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénisz mire erektál? A hüvelyben található nedv érzés váltja ki? Tehát reakcióba lép vele?
Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 00:17
1/18 anonim válasza:
Az a pénisz már erekciót kap mielőtt a hüvelybe kötbe ki, mert egyébként nem benne be. Szexuális izgatottság hatására feláll s jó kemény lesz
2/18 A kérdező kommentje:
De nem puhán kell odadörzsölni és attól?
2021. jan. 15. 00:25
3/18 anonim válasza:
2. Most ennyire fiatal vagy, vagy ez a kérdés nem valós.
Nem kell puhán odadörzsölni. Persze lehet. De egy csóktól egy szép nőtől stb is felállhat mindenféle más külső fizikai behatás nélkül
4/18 A kérdező kommentje:
És ha nem?
2021. jan. 15. 00:39
5/18 anonim válasza:
4. Mi és ha nem? Ha nem áll fel magától? Hát attól csak feláll ha a nő simagatja vagy éppen szopni kezdi...
6/18 A kérdező kommentje:
De az nem baj ha csak attól áll fel igaz? Nincs erre egy recept vagy szabály h mindenkinel a gondolat erejétől kell beindulnia
2021. jan. 15. 00:48
7/18 anonim válasza:
Nincs recept tény. De azért már arra is szokott... vagy hevesebb gesztusokra. Persze csak látványtól nem mindenkinek áll fel... bár fiatalabb korban azért igen
8/18 anonim válasza:
Bocs, de ezen nem tudtam nem jót nevetni xD Banyek, te tényleg ennyire tudatlan vagy? Vagy neked nem szokott fölállni semmire, vagy mi van?
9/18 anonim válasza:
Régen rossz ha valakinek csak akkor kezd ha már hozzáér :)
10/18 anonim válasza:
Csakúgy magától ha látom a meztelen női testet nekem nem áll keményen. Inkább csak érzem a vér megindul és félig kezd el állni. Aztán ha hozzá érnek, verik, szájjal kényeztetik hamar kemény lesz. Nekem mindig ilyen volt, és voltam orvosnál, nincs betegség. Nem vagyunk egyformák nah bumm.valakinek meg már attól áll hogy meglát egy szexi képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!