Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj, ha kívülről tipikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha kívülről tipikus ,,jókislánynak" tűnök?

Figyelt kérdés
Elég nyitott vagyok szexuálisan, gátlástalan voltam mindig is és szeretek új dolgokat kipróbálni (játékok, pózok, szerepjáték, enyhe szado-mazo stb). Viszonylag nagyok az igényeim, ezalatt értem azt, hogy gyakran és hosszú ideig szeretem. A partnereimet nagyon megválogatom, de nem vagyok ellene pl. a szexkapcsolatoknak. Az eddigiek közül mindenkit ismertem régóta, és mindenkitől megkaptam, hogy nem is nézték ki belőlem, mert ilyen tipikus ,,prűd" ,,jókislánynak" tűnök. Én ezt egyáltalán nem értem. Nem öltözök kihívóan és nem mászok rá idegenekre, emiatt feltételezik ezt? És baj, hogy nem ilyen vagyok, hanem nyitottabb? Nem képmutató akarok lenni, csak szerintem a szexualitást nem lehet befolyásolni, ettől függetlenül nyilván nem akarom mindenki tudtára adni milyen a hozzáállásom ehhez a dologhoz.

2021. jan. 14. 17:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
Ilyen egy tökéletes lány ;)
2021. jan. 15. 08:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
En is ilyen vagyok. Egyetlen embernek sikerult eddig eleg kitartanak lenni es melyre asnia ahhoz, hogy felfedezze ezt az enemet is.
2021. jan. 15. 08:49
 13/15 anonim ***** válasza:
79%
Nem baj, sőt! A legszexibb kombináció, ahogy te is írod, kellemes meglepetést okozol ezzel a partnereidnek. Maradj ilyen!
2021. jan. 15. 09:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"Egyetlen embernek sikerult eddig eleg kitartanak lenni es melyre asnia ahhoz, hogy felfedezze ezt az enemet is."

kiemelném ezt. a sok fiúcska itt váltig állítja, hogy ez a zsánere, de a valóságban észre sem vesznek.

2021. jan. 15. 10:04
 15/15 anonim ***** válasza:
62%

Így van, észre sem vesznek, mert a jókislányok általában unalmasak (valóban sok ilyen van), de akik nem, azok első - második pillantásra semmiben nem különböznek sokszor tőlük.

Megértem azokat, akik biz. sztereotípiák miatt nem kezdenek el "jókislányokkal" ismerkedni, mert nem lehet biztosan tudni, hogy a hamu alatt parázs lapul, és a szemüveges, szolid sminkes, farmeros - lófarkas nő egy "nimfomán titkárnővé/főnökasszonnyá" változik a hálószobában, és a farmer alatt combfix lapul és csipketanga (vagy az sem):) Vagy hogy nagyon bírunk mulatni meg akár iszogatni is ha úgy hozza a sors, hogy eljutunk bulizni - DE nem fekszünk le fűvel - fával.

Hát így jártak a felszínesen ítélkezők.🤷🏻‍♀️ (ahogy mi is😂)

A fenti egy sarkított példa volt, a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.

2021. jan. 15. 10:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!