Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szex közben, ha olyan helyzet van, miért nem izgatjátok a lány csiklóját?
Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 13:16
2/9 anonim válasza:
Kikérem magamnak, a kedvenc részem a szexben.
4/9 anonim válasza:
mindig csinálom, amikor hozzáférek ;)
-kutyában
-lovaglóban
-oráliskor
-ujjazáskor
44/F
5/9 anonim válasza:
Ez egy jó kérdés, én még kb. sose tapasztaltam. Kérni nyilván lehet, de magától még egy pasi se, nekem ez a tapasztalatom. A másik probléma, hogy amikor egyéb helyzetben van, túl erős, ezt se értem. Én szeretem a vadabb dolgokat, de a csiklót nem lehet szétgyötörni:-)
6/9 kisördög1 válasza:
Eddig rossz pasikkal kezdtél...
7/9 anonim válasza:
Én szoktam...de már nem vagyok fiú kategória...
8/9 anonim válasza:
Nekem pl abba kellett hagyatnom mindenkivel, mert nem kellett nekem.
9/9 anonim válasza:
Szex közben nem tudok dugni is, meg csiklót is izgatni. Meg a lányok csinálják maguknak általában, ha jólesik nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!