Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrmés, szexshopos, kulcs nélkül is nyitható bilincs vs. valódi, csak kulccsal nyitható?
Nekem mindkettő van. Hangulat kérdése, hogy melyiket használjuk. Az igaziban igazibb az érzés is, a szőrmés viszont ribisebb. Legalábbis nekem.
40N
érdemes a szőrméssel indítani, az egyébként ha aktívan használjátok 5-6 alkalom után tönkre is megy..
aztán érdemes beszerezni egy igazit, az sokkal izgalmasabb!
bár sztem a legjobb a bőr bilincs kis lakattal. kényelmes, adott esetben könnyű gyorsan nyitni csak egy jobbfajta kés kell hozzá, mégis komoly érzetet ad, és nem hagy nyomot a csuklón.
a gyorsan zárható acél bilincs arra viszont nagyon jó, h előkapd és 5 mp alatt megbilincseld vele a partneredet.. annak is megvan az izgalom faktora..
Mindkét szerepben, azaz bilincselőként és bilincseltként is az csakis igazit szeretem. Zsanérost, mert az jobban korlátoz.
Elvégre az ilyen játékoknak az a lényege. :)
Mindenképpen igazit.
Egészen más érzés, ha azért kell óvatosnak lennem, hogy ne tegyek én kárt a bilincsben, mintha azért, hogy a bilincs ne tegyen "kárt" bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!