Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek , csaltátok meg már valamilyen okból , a férjeteket , vagy barátját ? Ha igen , mik voltak az okok ?
Miután évekig nem volt szex, hiába próbálkoztam nála bármivel, jött egy kedves, szexis kolléga, akivel bepótoltam sokmindent.
Igazából csak olyat adtam oda a pasimnak, ami a férjemnek nem kellett, nem is érdekelte, úgyhogy ez lehet, hogy nem is megcsalás...
40N
Igen, pár hónapig volt szeretőm a férjem mellett.
37 n
Pontosan úgy gondolom, ahogy a 4.válaszoló!
Nálunk sincs évek óta szex éppen ezért nem is gondolom ezt megcsalásnak, ha néha mással vagyok.
41N
Húha : Azért olvasok én itt olyan válaszokat , hogy egyes nőkön , nem csodálkozom , ha félre léptek !
Nem gondoltam volna , hogy ilyen sok férfi hanyagolja el a feleségét !
Én is csatlakozom a szex nélküli házasságban élő nők táborához. Sok éve nincs szex köztünk, pedig sok mindennel próbálkoztam. Hosszú tépelődés után egy szerető mellett döntöttem. Klasszikus értelemben megcsalás, de így, hogy nem élünk a férjemmel nemi életet, nem érzem annak.
N37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!