Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek szánalmas ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szánalmas ha egy férfi hamar elélvez?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok az olyan szerencsétlenekről akik 5 percig sem bírják ki ?
2021. jan. 13. 14:31
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
71%
Ha utána hasznavehetetlen (kb a pasik nagyrésze ilyenkor kidő mint a tégla) akkor igenis zavar. Sőt, szakító ok lenne ha ez többször előfordulna egymás után. Szerencsére mostani párom bír akár fél óra, órát is.
2021. jan. 13. 16:03
 12/30 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ez teljesen általános fiatal korban. Akinek ez nem jó, az keressen 30-as évei derekán járó pasit vagy még idősebbet.

És pontosan úgy van, ahogyan azt írták már előttem, ha végez gyorsan, nem gáz, mert a következő menet úgyis hosszabb lesz. Pár perc akár, és mehet a következő. Úgyse a kefélés a lényeg, legalábbis nekem. Abból úgyis alig érzek valamit. Inkább nyalni tudjon jól.

2021. jan. 13. 16:30
 13/30 anonim ***** válasza:
79%

no para ez tanulható fejleszthető,

ha akarod

2021. jan. 13. 16:34
 14/30 anonim ***** válasza:
26%

12es

Nem mindenki bírja többet, ahogy múlnak az évek. És az sem jó, ha a dugásból nem érzel semmit. Lehet nagyobb kéne. 10 voltam.

2021. jan. 13. 17:56
 15/30 anonim ***** válasza:
51%
Meg kell próbálni változtatni, akár szakember segítségével
2021. jan. 13. 18:00
 16/30 anonim ***** válasza:
63%
Ha ezen minden próba után sem lehet változtatni, akkor nem ciki, ha nem próbálod ezerrel akkor ciki
2021. jan. 13. 18:04
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem, nyílván ha sokszor előfordul, akkkor egy idő után kellemetlenné válhat.

Mi lassan 1 éve vagyunk együtt a barátommal, mivel még mindketten suliba járunk, ezért hétvégente szoktunk csak találkozni. Pénteken, mikor találkozunk általában elég hamar egymásnak esünk, de ez általában csak pár percig tart, pedig otthon ki is veri előtte. De erről már beszéltünk. Ezután van olyan hogy 1 óráig is bírja.Mondta, hogy nagyon rosszul érzi magát miatta, de engem egyátalán nem zavar és ezért sosem haragudtam meg rá, mert ilyenkor nyílvan nagyon fel van izgulva és nincs mese, ez van.

A lényeg: szerintem, ha ez nem rendszeres akkor egyátalán nem kellemetpen, de lehet önmagában már az is sokat segít a dolgon, ha leültök és megbeszélitek. A kommunikáció vsodáka képes.

2021. jan. 13. 18:37
 18/30 anonim ***** válasza:
24%

14.

Nem kell nagyobb. A hüvely egy érzéketlen szerv.

2021. jan. 13. 19:31
 19/30 anonim ***** válasza:
66%
#18 ez igaz, de ott van a G pont, ami azért nem éppen érzéketlen...
2021. jan. 13. 19:41
 20/30 anonim ***** válasza:
61%

18as

Húha, azért ez elég erős állítás.

2021. jan. 13. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!