Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, asszonyok megtennétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, asszonyok megtennétek Ti ezt a párotoknak?

Figyelt kérdés

Teljesen rendben van a kapcsolatunk szexuális téren is. Viszont van egy szexuális jellegű kérésem a barátnőmhöz, amit nem akar teljesíteni, és idáig nem is teljesített.

Az a kérésem, hogy csináljon nekem (szex előtt, vagy közben, vagy szex helyett) egy pár perces vibrátoros műsort, nem gondolom, hogy ez túl nagy kérés, de nem teljesíti.

Ti megtennétek ezt a párotoknak (vibrátort rendelnünk kellene, de ez nem lehet gond)?

2021. jan. 13. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Mivel nem vagyok egy olyan nő, aki élvezi, ha bámulja, kellene pár whisky kóla hozzá 😆

De amúgy simán beleférne, de annak jobban örülnék, ha az ő kezében lenne és játszana rajtam, velem...

2021. jan. 13. 10:20
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

en belemennek, szerintem nem

nagy dolog. de lathatoan a nodnek ez nem komfortos, akkor mit szamit, hogy idegen nok megtennek-e vagy nem? senkire nem lehet ezt raeroltetni, ha nincs kedve hozza.

illetve a kerdesbol az jon le, h a nodek 0 tapasztalata van a vibratorokkal, igy ertheto, h nem egybol musoradassal

szeretne kezdeni. szerintem rendeljetek egyet kozosen, valasszon o egy szimpit, aztan tesztelgesse egyedeul, aztan kovetkezo lepeskent probalgassatol egyutt es csak aztan lehet odaig eljutni, h egyedeul musort adjon. ez olyan igy, mintha egy uszni nem tudot akarnal egybol a mely vizbe beledobni.

2021. jan. 13. 10:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Ahogy a #2 is írja.

Csak olyat "illik" csinálni az ágyban, ami MINDKÉT fél számára örömet okot.

Nincs olyan, hogy "a kedvemért légyszi" , meg úgy sem zsarolunk, hogy "ha szeretnél, megtennéd".

Legalábbis azok számára, akik egyenrangú partnerként kezelik a másikat, ez nem járható út.

Sem a győzködés, sem az erőltetés, sem az érvekkel belekényszerítés: semmi, ami nem komfortos. Mert ha nem élvezi, de miattad megteszi, mert kicsikartad belőle, akkor előbb - utóbb ez éket ver közétek. Nem tartod tiszteletben a határait,nem fogadod őt el, ez bizalmatlansághoz vezet, az meg a kapcsolat végéhez többnyire.

Irreleváns, hogy mi csinálnánk-e.

Aki gátlásosabb, az inkább vállalná a máglyahalált, aki meg laza és fesztelen, az simán. Akiben nulla szeméremérzet van, az akár egy vadidegen előtt is, 10 perc ismeretség után.

Neked az kellene, hogy számítson, hogy ő milyen.

Mennyire fogadja el önmagát, mennyire van önbizalma, mennyire tartja magát jó nőnek, mennyire képes megélni a nőiességét és mennyire jó vagy nem jó neki, ha csábíthat, húzhatja az agyad.

Szerintem itt kezdődne ez az egész kérdés nálatok, hogy ezt átbeszélgetitek... 40N

2021. jan. 13. 10:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Én megtenném
2021. jan. 13. 11:10
 5/8 anonim ***** válasza:
simán megtenném
2021. jan. 13. 11:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyéb modon hajlando elötted maszturbálni? Akár ugy, hogy csak nézed, akár szex közben?
2021. jan. 13. 11:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, az én barátnőm se szereti ha nézem őt miközben maszturbál, magához nyúl. Jobban szereti ha én csinálom neki vagy ha nem nézem őt közben csak mondjuk hátulról simogatom a melleit.

Szerintem szégyenlősek és cikinek tartják ha nézik őket közben.

2021. jan. 13. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem, mert akkor percdijert a Live Jasminon.

En nem vagyom erre, nem elvezem. Szinjatek lenne. Sajat parom kedveert semmi t nem csinalok kamubol.

Nezzen mast.

2021. jan. 13. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!