Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, asszonyok megtennétek Ti ezt a párotoknak?
Teljesen rendben van a kapcsolatunk szexuális téren is. Viszont van egy szexuális jellegű kérésem a barátnőmhöz, amit nem akar teljesíteni, és idáig nem is teljesített.
Az a kérésem, hogy csináljon nekem (szex előtt, vagy közben, vagy szex helyett) egy pár perces vibrátoros műsort, nem gondolom, hogy ez túl nagy kérés, de nem teljesíti.
Ti megtennétek ezt a párotoknak (vibrátort rendelnünk kellene, de ez nem lehet gond)?
Mivel nem vagyok egy olyan nő, aki élvezi, ha bámulja, kellene pár whisky kóla hozzá 😆
De amúgy simán beleférne, de annak jobban örülnék, ha az ő kezében lenne és játszana rajtam, velem...
en belemennek, szerintem nem
nagy dolog. de lathatoan a nodnek ez nem komfortos, akkor mit szamit, hogy idegen nok megtennek-e vagy nem? senkire nem lehet ezt raeroltetni, ha nincs kedve hozza.
illetve a kerdesbol az jon le, h a nodek 0 tapasztalata van a vibratorokkal, igy ertheto, h nem egybol musoradassal
szeretne kezdeni. szerintem rendeljetek egyet kozosen, valasszon o egy szimpit, aztan tesztelgesse egyedeul, aztan kovetkezo lepeskent probalgassatol egyutt es csak aztan lehet odaig eljutni, h egyedeul musort adjon. ez olyan igy, mintha egy uszni nem tudot akarnal egybol a mely vizbe beledobni.
Ahogy a #2 is írja.
Csak olyat "illik" csinálni az ágyban, ami MINDKÉT fél számára örömet okot.
Nincs olyan, hogy "a kedvemért légyszi" , meg úgy sem zsarolunk, hogy "ha szeretnél, megtennéd".
Legalábbis azok számára, akik egyenrangú partnerként kezelik a másikat, ez nem járható út.
Sem a győzködés, sem az erőltetés, sem az érvekkel belekényszerítés: semmi, ami nem komfortos. Mert ha nem élvezi, de miattad megteszi, mert kicsikartad belőle, akkor előbb - utóbb ez éket ver közétek. Nem tartod tiszteletben a határait,nem fogadod őt el, ez bizalmatlansághoz vezet, az meg a kapcsolat végéhez többnyire.
Irreleváns, hogy mi csinálnánk-e.
Aki gátlásosabb, az inkább vállalná a máglyahalált, aki meg laza és fesztelen, az simán. Akiben nulla szeméremérzet van, az akár egy vadidegen előtt is, 10 perc ismeretség után.
Neked az kellene, hogy számítson, hogy ő milyen.
Mennyire fogadja el önmagát, mennyire van önbizalma, mennyire tartja magát jó nőnek, mennyire képes megélni a nőiességét és mennyire jó vagy nem jó neki, ha csábíthat, húzhatja az agyad.
Szerintem itt kezdődne ez az egész kérdés nálatok, hogy ezt átbeszélgetitek... 40N
Érdekes, az én barátnőm se szereti ha nézem őt miközben maszturbál, magához nyúl. Jobban szereti ha én csinálom neki vagy ha nem nézem őt közben csak mondjuk hátulról simogatom a melleit.
Szerintem szégyenlősek és cikinek tartják ha nézik őket közben.
Nem, mert akkor percdijert a Live Jasminon.
En nem vagyom erre, nem elvezem. Szinjatek lenne. Sajat parom kedveert semmi t nem csinalok kamubol.
Nezzen mast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!