Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon tetszik az utcából egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik az utcából egy férfi? L

Figyelt kérdés

5 éve élek itt és 4 házzal arrébb lakik egy srác,aki külsőre nagyon tetszik.

Nagyon ritkán látom itt, szóval szerintem nem is lakik már ott, csak a szülei.

Régen kb 3 éve tinderen egymással párba álltunk, de ennyi volt, sose beszéltünk. Meg utcán köszön, ha lát. ( bár már vagy 2 éve nem láttam csak kocsiból)

Igazából tudom esélytelen megismerni.. De mégis olyan jó lenne ha felfigyelne rám. Hogy lehet kiverni a fejemből?

2021. jan. 12. 15:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
64%
Az övéből verd ki.
2021. jan. 12. 15:53
 2/16 anonim ***** válasza:
93%

"Régen kb 3 éve tinderen egymással párba álltunk, de ennyi volt, sose beszéltünk."

Ha a "sose beszéltünk" részt úgy érted, hogy nem is próbáltál ráírni, akkor őszintén szólva meg is érdemled, hogy nem a tiéd.

He te írtál, de b@szott válaszolni, akkor meg csak szimplán nem jössz be neki annyira

2021. jan. 12. 15:58
 3/16 A kérdező kommentje:

Nem írtam neki sohase.

Annyi volt, hogy tinderen többször párba álltunk..

Írni nem mertem neki, úgy voltam vele, hogy írna ha akarna.

2021. jan. 12. 16:02
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
Pedig senki nem mondta, hogy te nem kezdeményezhetsz 🤷‍♂️ nem olyan nagy dolog már a mai világban.
2021. jan. 12. 16:04
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

Na de ha tetszik, akkor azt azért valahogy jó lenne a tudtára adni, azon kívül, hogy párba álltok. Tapasztalatból mondom, amikor tinderen voltam, a csajok 80%-a, akivel matcheltünk, csak véletlenül húzott jobbra. (A többi meg csak troll volt, meg hasonlók, de most nem ez a kérdés)

Szóval azért ha ő is érdeklődik, és kap tőled egy sziát, vagy valami hasonló, akkor jobban előfordul, hogy ír is neked.

2021. jan. 12. 16:07
 6/16 A kérdező kommentje:

Most jut eszembe, hogy facen bejelöltem.

A telom vírusos lett és véletlen mindenkinek küldtem egy tinder (azt hiszem az volt) linket. Köztünk neki is. Bár gondolom tudta hogy véletlen volt, mégis minek küldenek egy linket. Nem reagált semmit. Aztán kb 2 éve szelektáltam a face ismerősöket és kitöröltem.

2021. jan. 12. 16:11
 7/16 anonim ***** válasza:
81%

Kicsit sem érdekled. Ha tetszenél neki, már lépett volna

És pont.

2021. jan. 12. 16:28
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod a nevét és bejön a srác, miért nem jelölöd be és írsz rá face-en?!

De komolyan, a nők 99% azt várja írjon neki a kiszemelt, de ők egy k*rva betűt nem lennének képesek leütni.

#5-nek igaza van. Tinderen írják, hogy legyél kreatív és ne szia, mizu legyen, meg ők nem írnak, mert hát ők nők...kreatívan kezdesz, meg le se szarnak. Bezzeg azon az appon amin a nőnek kell kezdeményezni ugyan ezt csinálja az összes lány, agyf*sz...

2021. jan. 12. 16:44
 9/16 anonim ***** válasza:

De nem mindegy, hogy a pasit érdekli a csaj vagy sem?

Ha téged érdekel a pasi akkor írj rá, mond el neki, hogy szívesen meginnál vele egyszer egy kávét vagy mit tudom én, aztán ha lekoptat akkor tudod, hogy továbbléphetsz ha meg nem akkor meg jöhet aminek jönnie kell.

2021. jan. 12. 16:46
 10/16 A kérdező kommentje:
Olvassátok el a 6-os kommentem.
2021. jan. 12. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!