Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves lányként mennyire hátrány szűznek lenni a mai világban?
Figyelt kérdés
2021. jan. 11. 20:13
21/41 anonim válasza:
Miért lenne hátrány? Persze lehetnek okai amiért egy lány szűz, noha vágyna a testi érintésre, romantikára, vagy csak hogy legyen valakije.
Hátrány lehet ha önmagának azzá teszi.
22/41 anonim válasza:
Miért lenne hátrány a 23 évesek feke vagy egy része kb szűz lehet... éppenhogy csak "felnőttek"....
23/41 anonim válasza:
Úgy látom sok itt a szűz. Mi az, hogy a felük szűz? Ja, igen. A Vatikánban lehet
24/41 anonim válasza:
Szerintem nem hátrány, csak ne próbáld titkolni.
25/41 anonim válasza:
23-as nem nem ott hanem mindenhol... A 23 évesek éppen hogy csak felnőttek bár sokan még felnőtteknek sem mondanák őket.
26/41 anonim válasza:
Eddig X db csajjal voltam. Közülük 2 volt, aki több,mint 20 évesen esett át a szűzkeresztségen.
X>>10
27/41 anonim válasza:
Amúgy a 22:20-as nagyon jól mondja!
28/41 anonim válasza:
25 nem tudom trollkodsz-e vagy álomvilágban élsz de manapság 12 évest is nehéz találni aki szűz nem hogy idősebbet.... És amint valaki mondja hogy ő szűz azonnal hazugnak nevezik.
29/41 anonim válasza:
28-as A mai gyerekek később veszítik el a szüzességüket mint 30-40 évvel vagy még többel ezelőtt. Ez csak egy valótlan sztereotípia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!