Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan tudok h nem vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudok h nem vagyok szűz,mindenkepp at kell szakítania a szűzhartyat?

Figyelt kérdés
Tehát őszintén ma a baratommal eggyut voltunk úgy bettete(ovszerrel) egy jo 20-30p lehetett de azt mondta h szerinte nm szakadt at a szuzhartya és h ezért szűz vagyok, viszont ver volt a bugyimba és most nem ertem! Értelmes segítő válaszokat várnék koszonom:))

2021. jan. 11. 17:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
22%
Ne foglalkozz kérdező a bunkókkal, ezek frusztrált emberek, akik évek óta nem voltak senkivel.
2021. jan. 12. 09:04
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó koszonom szepen én is így gondolom, hisz ez a oldal arra van h kérdezzek nm kötelező valaszolniuk:)
2021. jan. 12. 17:37
 13/13 anonim válasza:
100%

Mi hibánk, azt hittük, hogy ha már van annyi eszetek, hogy betegye, nem fogtok ilyenen problémázni, hogy még szűz vagy-e. Őszintén, most mit számít? Úgyis együtt vagytok. Az egyetlen, amire gondolni tudok, az a korod miatti aggódás miatt lehet. Nagyon fiatalok vagytok?

Másik meg, hogy a legtöbb lány tudja már mikor erre kerül a sor, hogy mi is a szűzhártya, és hogy működik, mivel rengeteg videó van fenn neten, szóval ha szülőkkel nem is tudsz róla beszélni, jobb nem csak úgy beleugrani ebbe az egész szex dologba.

2021. jan. 12. 20:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!