Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan a mai korban, aki fenekel lányt büntetésből?
Figyelt kérdés
Nem vagyok otthon ebben a témában, de nagyon érdekel.
Sosem próbáltam, de mindig felizgulok, ha arra gondolok, hogy valaminek a következményeként, büntetésből elfenekelnek. Különböző bűnökért más eszközökkel. Pl.: Szíj, pálca, fakanál, ostor...
Milyen eszközöket érdemes kipróbálni, ha eljutok odáig?
18L
2021. jan. 11. 17:23
12/18 anonim válasza:
Én mogyorópálcával szoktam kapni. A korbácsot meg kell tanulni kezelni! L28
13/18 anonim válasza:
Lovaglópálcával szoktam kapni, jó erősen. Szép lila csíkok, éppen nem reped ki a bőröm.
15/18 theradion válasza:
Engem a másik oldala érdekel, én fenekelni szeretek. Szerintem előbb három különböző eszközt próbálj ki, hogy lásd melyik típusú fájdalom jön be neked: fakanál, szíj, vessző. Vesszőből kezdd fűzfavesszővel, ha bejön, lehet komolyabb, mogyoró is. Az ütések legyenek komolyak, erősek, másképp becsapod magadat.Tapasztald ki a határadat, rengeteg kérdésre kell válaszolnod önmagadnakÉ milyen pozícióban szereted? Csak fenékre, vagy combra, esetleg hátra is? Milyen nyomokat szeretnél s milyeneket semmi képpen sem? Szeretnél valamilyen szerepjátékot is hozzá, legyen valós büntetés, legyen olyan, mintha az lenne, vagy csak maga a sima fenekelés érdekel? stb.
16/18 anonim válasza:
Engem is nagyon izgat a téma
(A BDSM más elemeivel együtt)
18L
17/18 anonim válasza:
a pasim el szokott alaposan fenekelni. alap h ő az irányító én meg az alárendelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!