Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok szexelni a párommal , mit tanácsoltok ? 45 ( F ) .
Figyelt kérdés
Már több alkalommal is meg történt velem , mikor párommal összebújunk , hogy mire ara kerülne a sor , hogy szexelünk egy nagyot , akkor egyszerűen , le lankadok és semmilyen ingerre nem reagál a szerszámom ! Ez az én koromban , normális lehet , férfiak esetében ?2021. jan. 11. 12:09
3/11 anonim válasza:
Ilyenkor jön a csodatevö kék tabletta.
5/11 anonim válasza:
Igen,normális már a te korodban.Menj orvoshoz.
6/11 A kérdező kommentje:
Inkább lenne , más bajom , mint ez !
2021. jan. 11. 19:34
7/11 Gabor5671 válasza:
Urológus, kék tabletta? Dehogy! Nem Veled van a gond, hanem a kapcsolattal. Ülj le a pároddal, és beszéljetek át mindent. A szexet legfőképpen, enélkül nem működik egy kapcsolat. És nem virágnyelven, hanem nevén nevezve a dolgokat!
8/11 anonim válasza:
Pedig bizony, hogy valamelyik erekciót segítő szer fogja megoldani. Urológus felírja, némi vizsgálat után. Valószínűleg elég lesz egy fél, de talán negyed tabletta is, és ahogyan a tudatalattidban rögzül, hogy működik a szerszám, mire a 8 tabletta elfogy, visszaáll a rend, és nem lesz rá szükség többé.
Ne kérdezd meg, honnan tudom.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a határozott és jó szándékú biztatást .
2022. júl. 8. 06:28
10/11 anonim válasza:
Ezzel együtt Gábor5671-nek (#7) igaza van, a hiba nem szervi, hanem a fejedben van (megjegyzem, az agy is szerv, szóval... na mindegy), csakhogy az emberi psziché bonyolult, barkácsolni nemigen lehet vele. Egy jó pszichológus pár hónap és jó néhány százezer forint után meglehet, hogy kideríti, hogy milyen mélylélektani oka van, és akár az is segíthet. Én nem vagyok szakember, csak a tapasztalatomat írtam meg. Pontosan tudtam, mi az oka a bajomnak, de azon már változtatni nem tudtam. (#8)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!