Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rossz a szex azzal a sráccal, akivel rendszeresen megcsaltam a pasim?
Figyelt kérdés
A srác mindig hamar elment, az elmúlt három évben rendszeresen próbálkoztam vele, a második karantén alatt csak háromszor-négyszer. A pasim múlt héten lebuktatott, mert hamarabb ért haza és én éppen a sráccal beszéltem telefonon. Most kidobott, pedig csak vele volt behatolással orgazmusom, soha előtte senkivel. Azt gondolom vissza akarom kapni őt. Mielőtt valaki elítelne a srác elégé sármos, ellenálhatatlan, de az ágyban nem annyira jó, nekem legalábbis nem volt jó. Ezzen lehet változtatni?2021. jan. 11. 09:58
51/63 A kérdező kommentje:
Semeddig helyre akarom hozni a kapcsolatom, elbasztam, de mindent helyre lehet hozni, ha őszintén ezt akarom
2021. jan. 11. 17:40
52/63 anonim válasza:
Az már más kérdés, hogy a volt pasid is így gondolja-e
53/63 anonim válasza:
"de mindent helyre lehet hozni, ha őszintén ezt akarom" 😂😂😂😂😂
Maximum a filmekben és mesékben :D Egy gerinctelen krva vagy. Így jártál. Ezen nem lehet segíteni.
54/63 anonim válasza:
Egyrészt ilyet hogy " kinnváóótunk olaszbaaaaaa' " általában suttyóék mondanak, az iskolázottság, és az IQ két szóból lejön. :D
Másrészt meg az egész utadat fizették, dugásért cserébe.. költőpénz? ja vettél pár hűtőmágnest? :D
56/63 anonim válasza:
Mekkora egy proli liba vagy már. Remélem a volt pasidnak van esze és a büdös életben nem áll veled szóba többet.
57/63 anonim válasza:
ÚRISTEN, megérdemled hogy örökre szingli maradj. De jó szívvel is minimum jónéhány évig.
58/63 anonim válasza:
Hát ha ez nem kamu, akkor nagyon kemény. Ránk férfiakra mondják, hogy érzéketlen ösztönlények vagyunk akik mindenre képesek csak hogy kiéljék a vágyaikat. Keresztülgázolunk mindenkin, nem törődve azzal hogy hány nőt teszünk tönkre lelkileg ezzel. Na szerintem az ilyen férfiakból mint a volt párod lesznek ezek az érzéketlen,lelketlen, ágyról ágyra járó baszógépek néhány ilyen csalódás után. Kérdező, nem szokásom senkinek rosszat kívánni, de te nagyon megérdemelnéd hogy csak tízcentis farkú gyorstüzelőkkel hozzon össze a sors a jövőben.
59/63 anonim válasza:
#58 már 10 éve nem igaz a pasikra, megfordult a helyzet, csajok bárkin átgázolnak, érdekből, vagy több pénzért.
60/63 anonim válasza:
Megcsaltad akkor meg is érdemled ha nem fogad vissza.Aki egyszer megteszi utána is megfogja🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!