Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nektek külsőre bejön egy lány, akkor szoktatok olyanon is fantáziálni, hogy kiny.lnátok, vagy csak megd.gnátok ilyenkor?
Figyelt kérdés
2021. jan. 11. 00:33
1/8 anonim válasza:
elég sok dologról, elég perverz dolgokról is szoktam fantáziálni
2/8 anonim válasza:
Mivel imádok puncit nyalni, én mindig el képzelem olyankor.
F
3/8 anonim válasza:
Én az átlagos lányok puncijànak szétnyalásáról is fantázialok, a farkamat már meg sem említem milyen lenne beléjük rakni.
5/8 anonim válasza:
Ez is beletartozik,de még sok más is van!
6/8 anonim válasza:
Én megszoptatnám csak, a fantasyt nem szeretem....
7/8 anonim válasza:
ja,én pont a nyalásról szoktam,meg h milyen lehet neki odalent,stb 😋
8/8 anonim válasza:
Nem, csak hogy a tappancsával szívesen foglalkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!