Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként hogy álljak neki először a fenekem izgatásának?
Igazából a prosztatám akarnám kicsit izgatni. A klasszikus maszturbációs technikákat már eléggé unom, és erről a prosztata dologról csak jokat olvasok és hallok, kipróbálnám én is már csak kiváncsiságból is. De fogalmam sincs hogy álljak neki egyedül, segédeszközök nélkül (sikosító van). Egy ujjam sem volt sosem a fenekemben.
Normális válaszokat légyszi. Éz hetero vagyok.
egy ujjal. es sikositoval persze
N
Először egy ujjal azt és a feneked is síkosítsd.
Ha gondolod írhatsz.
N
6os
Egyáltalán nem kívánom alapvetően, de vágyok valami újra, és erre azt írják, heteróként is élvezetes. Nem fenékbe dugatni akarom magam ;)
Én pedig pont nem ajánlom, hogy ujjal kezdjen. Úgy nem lehet prosztatát masszírozni, mert maga a póz kényelmetlen lehet. Inkább javaslom azt, hogy egy ilyen játékkal kísérletezzen:
Ez kellően vékony, hogy ne okozzon fájdalmat a felhelyezése. Görbül, így jobban masszírozza a prosztatát. És még vibrál is :)
Szükséged lesz hozzá síkosítóra is. A sima vízbázisú síkosító teljesen jó, de lehet anális célra kimondottan szilikon vagy olaj alapút is venni, ami tartósabb.
Előtte érdemes a zuhanyzóba megtisztálkodni hozzá. Csavard le a zuhanyfejet a csőről, vedd ki a tömítést, majd állíts be gyenge, kellemes hőmérsékletű vizet. A cső végét illeszd oda a záróizmodhoz és lazulj el. Nem kell sok vizet magadba engedni, egyszerűen csak a bélrendszer legvégét kell megtisztítani. Majd engedd ki magadból a vizet a WC-n, vagy akár a kádba. Ismételd meg háromszor-négyszer, amíg tiszta víz nem jön. Később beszerezhetsz egy ilyet, hogy biztonságosabb legyen:
Ha kérdésed van, szívesen segítek neked ^^
27/F
#9 érdekes, h ezt írod, lehet ez a tapasztalatod, nekem más és, akikkel erről beszélgettem.
Meghallgatom a tapasztalatidat, ha gondolod írj.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!