Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ha megláttom egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha megláttom egy számotokra vonzó nőt, mi az első gondolatotok róla?

Figyelt kérdés
Azt is írjátok már légyszi a válaszokhoz, hogy egyedülálló, nős, incel vagytok e, és a korotokat. Köszi
2021. jan. 9. 19:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%
Hogy egy istennő és hogy mennyire megdugnám xd
2021. jan. 10. 00:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Először nem láttam benne mást, mint egy aránylag csinos fiatal lányt, szép, kerek popsival. Jópár évvel később beszéltem vele pár szót, zavarban voltam. Megint évek teltek el, egy temetésen láttam, csinosan volt öltözve, és akkor már nagyon vonzónak találtam, de minthogy pár centivel magasabb nálam, csak arra gondoltam: milyen kár, hogy nem nőttem nagyobbra. És sajgott a szívem, mert úgy éreztem, hogy igazán nekem való.

Két és negyed éve vagyok vele, és boldog vagyok, és ő is szeret.

2021. jan. 10. 06:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Az hogy az életben nem lesz bátorságom leszólítani..
2021. jan. 10. 12:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem a szívem kiugrik a helyéről, beleszerelmesedem mint állat(na jó, így érzem, de ez még fellángolás tudom, viszont igencsak beindul a kedvező folyamat na)!

A haverjaim meg egyből a külsőt a segget, mellet nézik meg kritizálnak... szégyen!

Nem vagyok lúzer, köszi a feltételezést, de még nős sem!

2021. jan. 16. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!