Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, hogy bevállaltatok gumi nélküli egyéjszakást?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért?2021. jan. 9. 17:16
11/17 anonim válasza:
Volt néhányszor igen.Tabit szedtem így a terhességtől nem tartottam.Más meg ott abban a szituban nem nagyon érdekelt.
Nem lett gond belőle.
12/17 anonim válasza:
Igen volt, de csak popóba.
Nem szeretnék gyereket egy kalandból.
13/17 anonim válasza:
nem szeretem gumival ugy hogy ha nem ragaszkodik hozza a pasi akkor nelkule szokott lenni
14/17 mantis religiosa válasza:
" A lány hív, ez pozitív, ha nem HIV-pozitív, mert ki tudja hány sráccal csinálta már ugyanígy..."
15/17 anonim válasza:
Igen, bár nem egyéjszakásnak indult, hanem szexkapcsolatnak hűséggel, amíg meg nem találja a lovat a szamár helyett. Annyi eszünk volt, hogy leszűrettük előtte magunkat AIDS-re.
Én nem élvezem, ha a pasin gumi van. Megszoktam komoly kapcsolatban gumi nélkül, számomra az az igazi szex, már nem tudom lejjebb adni. Mondjuk pont emiatt csak szökőévente egyszer fekszem le bárkivel is.
16/17 anonim válasza:
Sose sexelek gumiban akkor inkább marad a popo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!