Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mennyi ideig bírjátok ki, ha csipesz van a csiklótokon?
Figyelt kérdés
2021. jan. 8. 16:27
4/11 anonim válasza:
3 perc a rekordom de az már iszonyatosan fájt
5/11 anonim válasza:
A csipesz nem akkor fáj legjobban mikor rajtad van hanem mikor leveszik.
6/11 anonim válasza:
Egyszer 5 percig kibírtam, de az már a kínok kínja volt.
7/11 anonim válasza:
Eddig célkitűzés csak a 3 perc volt, sikerült is, és nem is volt annyira elviselhetetlen
8/11 anonim válasza:
A legtöbb eddig kb. 1,5 óra volt, az elején nagyon fájt, de aztán kezdtem megszokni, és ha nem kellett mozognom egész kibírható lett, de levétel után megint erősödött a fájdalom. Mondjuk közel sem fáj annyira mint amikor tűvel átszúrta a csiklóm.
9/11 anonim válasza:
Nekem kb. egy óra volt, de a tűvel átszúrás tényleg sokkal jobban fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!