Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, Ti hosszú távon naponta mennyi szexet bírtok, mennyi idősek vagytok?
Figyelt kérdés
2021. jan. 8. 09:17
1/8 anonim válasza:
Hosszú távon nagyon max napi 1, de inkább két-három naponta egyszer az ideális.
Nyilván vannak időszakok, amikor sűrűbben, vannak, amikor ritkábban jön össze a dolog, de úgy átlagosan kb ennyit.
28 vagyok.
2/8 anonim válasza:
Napi 1 bőven elég ha megfelelő a partner! 20
4/8 anonim válasza:
Naponta , 7 vegen akar tobbszor is
6/8 anonim válasza:
Legtöbbször napi egy szex van, nekem ez teljesen megfelel, de vannak időszakok, amikor kimaradnak időszakok (például az egyikünk elutazott), de olyan is van, hogy egész nap csak ezt csináljuk.
Röviden napi egy az átlag, az elég, a lényeg úgyis a változatosság.
25N
7/8 anonim válasza:
Pasi vagyok, de szerintem egyik nemnek sem jó így meghatározni, mikor hogy
8/8 anonim válasza:
Napi egy az átlagos (van mikor kimarad pár nap, van néha, hogy kettő van egy nap, de legtöbbször a napi egy a jellemző). Két-három napig megvagyok nélküle, utána már hiányzik. De így napi egy az tökéletes, teljesen elég.35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!