Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szoktátok érezni, ha egy nő ovulál?
Ha meg is érzik, szerinted melyik nő köti az orrára bármely pasinak, akin úgy látja, hogy kívánja, hogy a ciklusának épp mely szakaszában jár?:)
A pasimnak - ha van - megmondom, mert tabletta nélkül meg vagyok veszve a szexért ovu. és mensi előtt, de amúgy Random Géza aki végigmér az utcán, és csak azt látja, hogy húdemegd.gna: ő nem fogja tudni, hogy ma talán amiatt, mert az LH hormonom az egekben van - ergo megérzi, ha ovulál egy nő.
(és 4 nap múlva meg csak simán elsétál mellettem, pedig ugyanolyan lenge ruhában tipegek, sminkben, puccban, stb.)
5
Látom te is pont a legrosszabb szakaszban vagy
Na Hali!
Nem akartam ennyire felszítani az indulatokat, bár igaz, pontosabban is fogalmazhattam volna.
Szóval maga az ovuláció a menstruáció előtti folyamat. Amikor ovulálunk a testünk jelez a hímeknek, hogy "Hahó termékeny nőstény vagyok és még nem termékenyültem meg!" :D Az állatvilágban ennek jelentős szerepe van, de ezt most nem szeretném hosszasan fejtegetni.
A lényeg, hogy állítólag férfiak is megérzik és vonzóbbnak találják ilyenkor a nőket. Csak ennek szerepe már nem olyan nagy, mint az állatvilágban. Arra voltam kíváncsi, hogy van-e olyan férfi esetleg, aki tapasztalta már ezt mondjuk barátnő esetén. Vagy olyan női munkatárs, osztálytárs esetén, akivel napi szinten találkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!