Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb hölgyek ti lefeküdnétek fiatalabb srácokkal ?
Igen, ahogy a közeledtem a 30-hoz többször lettek fiatalabbak, de akkor csak pár évvel. Aztán megismertem volt párom 10 év volt köztünk, 6 évig voltunk együtt.
Utána lett egy barátom, akivel 13 év volt köztünk.
Azután egy srác, akiről később derült ki, hogy 21 éves. ekkor voltam 40.
Jó volt, tapasztaltak voltak.
Az elmúlt 2 évben, ismét pár évvel fiatalabbak.
Nagyon fiatallal már nem kezdenék.
43N
Nem egy ilyen nőhöz volt szerencsém ifjabb koromban. Nagyon szerettem azt az időszakot...
22 évesen volt először idősebb barátnőm,39 volt.
25 éves koromban külföldön egy kis településen dolgoztam, ott volt hogy egy 3 gyermekes 40-es anyuka, aki gerjett rám rendesen. A második találkozásnál már puszival meg ölelkezve üdvözölt…
Sokat vacilláltam, hogy belemejek-e de végül nem mentem, mert kis közösség volt és tuti kiderült volna. Őt és a családját is kiközösítették volna.
Utólag kicsit sajnálom, mert amúgy bejön a korosztály, de akkor ott nem szabadott volna.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!