Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok azért szeretnek lovagolni (lovakon) ,mert ahogy vágtat meg mozog alattuk az állat izgatja a vaginájukat?
Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 11:54
1/10 anonim válasza:
Nem.. jaj de hülye vagy.
A lovaglás is egy sport, mint az összes többi.
2/10 anonim válasza:
Lovagoltam eleget életem során, de soha nem figyeltem még arra, hogy a nemiszervem éppen milyen stimulálásokat kaphat.
Magam nevében mondhatom, hogy én nem ezért szerettem lovagolni :)
3/10 anonim válasza:
Nem, és még hülye is vagy. Biciklizni sem azért biciklizünk. Csak mondom mielőtt megkérdeznéd.
5/10 anonim válasza:
5# Mert menő kovbojok leszünk tőle!
6/10 anonim válasza:
A vaginát (ami ugye belül van.. ) nem tudom, hogy tudná izgatni a lovon vágtázás... Egyébként az igaz, hogy nagyon kellemes érzés, volt, aki azt mondta, majdnem olyan, mint egy orgazmus. Én inkább azt mondanám, olyan, mintha repülnél, ami csodálatos érzés, de nem szexuálisan.
7/10 anonim válasza:
Te vágod, hogy a 'vagina'= hüvely? 🤣 A nők többsége nem Ciccolina, vagyis a lóval nem a hüvelyünk kerül kapcsolatba.
Azt jobban el tudom képzelni, hogy a vulva kap ingereket, de az sem szexuális jellegű, hanem csak olyan ütődő-rázkódó valami, ami nagyon nem arra való, hogy begerjesszen.
8/10 anonim válasza:
Ha lenne fogalmad a lovaglásról, ez eszedbe se jutna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!