Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet úgy orális szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy orális szexet létesíteni hogy nem húzódik hátra a fityma?

Figyelt kérdés

Merev állapotban csak a makk feléig húzható hátra

Lankadtan teljesen fel jön

#szex #fityma #gyeresegíts
2021. jan. 4. 21:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Belehet, de szar lesz, és elszakadhat a fitymaféked. Orálnál is nem lesz olyan kellemes.
2021. jan. 4. 22:19
 12/15 anonim ***** válasza:
53%
Nem jellrmző hogy elszakad a fitymafék. Max ha egy utcaszéli hentes vágja fel neked
2021. jan. 4. 22:31
 13/15 anonim ***** válasza:
63%
Nekem is olyan volt, hogy csak ernyedten tudtam lehúzni teljesen, felállva már nem. De egy fél év szex után (gumiban) már most le lehet húzni teljesen, kicsit kibővült vagy nem is tudom 😅
2021. jan. 5. 02:15
 14/15 anonim ***** válasza:
81%
Ez egy fél perces műtét, és sürgősen csináltasd meg mert veszélyes is lehet! Egyrészt rohadni kezd alatta a túró. Másrészt ha szex közben lemegy a makkod alá, és elszorítja a fejét, leszárad a pöcsöd mire éjjel orvoshoz kerülsz...
2021. jan. 5. 06:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Önkielégitésnél húzd le nindig sikosítóval, kifog bővülni...
2023. nov. 4. 04:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!