Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!! Szoktatok még képet cserélni vagy inkább élőben villantotok?
Figyelt kérdés
Ha képcsereztek akkor csak olyannak küldtök aki már szorosabb kapcsolatban van veletek vagy beválallalósak vagytok?
F18
2021. jan. 4. 09:45
2/10 anonim válasza:
Csak a párommal szoktam, minden más srác érdektelen számomra.
5/10 anonim válasza:
Szoktam képet cserélni.
Elég bevállalós vagyok
6/10 anonim válasza:
Nyilván az utolsó hozzászóló lány... :D Ennyi erővel én is lány vagyok és küldöm a puncimról a képet, csak egy pillanat, mert keresnem kell valahol puncis képet... :D Hagyjuk már.
7/10 A kérdező kommentje:
6/6 most ezt miért kellet ide írni?
Aztán ha nem is lány (de am elég alaptalan a vád na mind1) akkor is ezt minek írtad ide? Tekerjél tovább aztán kész.
2021. jan. 4. 13:29
8/10 anonim válasza:
Valaki kuldhetne nekem ;)
18F bi kivancsi
9/10 anonim válasza:
Lehet csak nővel kezdeményeznék, akinek van kapcsolata, akkor a helyén kezeli a dolgokat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!