Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha 5000 partnerrel szeretkezek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 5000 partnerrel szeretkezek elképzelhető hogy AIDS szövödményeibe fogok belehalni?

Figyelt kérdés

Az a tervem hogy életem során minimum 5000 partnerrel szeretkezek hiszen egyszer élünk élvezni kell az életet.

Legfőképpen az anál szexet akarom 5000 partnerrel.

De szűrés nélkül előbb utóbb elképzelhető hogy elkapom a hiv vírust ami később átvált AIDS stádiumba és abba halok bele?

Vagy a kezeletlen clamydia vagy olyan kezeletlen nemi betegségbe ami enyhe tünetet okoz vagy egyáltalán nem okoz tünetet de évek múlva halált okozhat?

Lehet már van ilyen nemi betegségem?

Ti féltek hogy lehet ti is olyan nemi betegségben szenvedtek ami nem okoz tünetet és évek múlva kezelés nélkül vakságot meddőséget vagy halált okozhat?

Heteroszexuális kapcsolatban a nemi betegségek ritkán fordulnak elő inkább csak melegeket fenyegetik a nemi betegségek de ettől még ugyanúgy elkaphatja egy Heteroszexuális is.

2021. jan. 3. 21:23
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Nagy számok törvénye alapján. Minnél többet és többmindenkivel annál nagyobb a valószínűsége is.
2021. jan. 4. 14:49
 22/35 scafi ***** válasza:
95%
Van méhed? Ha nincs pasi vagy.
2021. jan. 4. 15:21
 23/35 A kérdező kommentje:

22# amúgy létezik már méhátültetés.

De én shemale lány vagyok vagyis hosszú nunim van ,nem hagyományos unalmas nunim mint a többi csajnak ,nekem extrém van.

2021. jan. 4. 15:23
 24/35 Fequez ***** válasza:
68%

#23:

Nem, nem létezik.

De ezt már egyszer elmagyaráztam neked.

De aztán valahogy valamiért törlődött az a kérdés. Talán mert belekeveredtél a saját hazugságaidba?

2021. jan. 4. 15:37
 25/35 A kérdező kommentje:

Méh átültetés olyan létezik olyan is volt már hogy egy nőnek egy másik nő méhét kapta meg és gyermeke is született.

Illetve volt már olyan is hogy Transzexuális nő kapott méhet és gyereket is szült Amerikában.

Nem tudsz semmit erről a hatalmas világról az orvostudomány már rettenetes fejlett.

2021. jan. 4. 15:42
 26/35 Fequez ***** válasza:

#25:

Cikket kérek, linkekkel.

Majd hiszem, ha olvasom. 😁

2021. jan. 4. 15:47
 27/35 scafi ***** válasza:
75%
Te nem vagy shemale. Te egy travi vagy. Vagyis biológiailag férfi. Miért osztod itt az ostoba hülyeségeidet? Minden kérdésednél kapsz cáfolatokat, amiket nem fogadsz el. Akkor miért kérdezel????
2021. jan. 4. 20:07
 28/35 A kérdező kommentje:
A travi valóban biológiaig férfi de a shemale az nem számít biológiailag férfinek.
2021. jan. 4. 20:55
 29/35 Fequez ***** válasza:
100%

#28:

A travi is és a shemale is X és Y kromoszómával rendelkezik, tehát biológiailag igenis férfi. Ez tény.

Ne akard a természetet megcáfolni.

2021. jan. 4. 21:22
 30/35 Fequez ***** válasza:
100%

#26:

Még mindig várom a cikkeket, linkeket, mint ahogy sokan mások itt az oldalon.

Ha nem vagy képes tényekkel megindokolni, amit mondasz, akkor mindenki számára egy mindenfélét összehordó gyerekes, önismétlő kis troll vagy.

2021. jan. 4. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!