Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik már nyaltak tinipuncit! Milyen érzés volt ? Szerettétek?
Figyelt kérdés
16-18 éves tinipunci.
18/L
2021. jan. 3. 20:08
1/20 anonim válasza:
nagyon jó volt, nagyon élveztem, ha lenne rá lehetőségem, ismét megtenném
44/F
3/20 anonim válasza:
Igen! Jó volt, én szerettem! Rendszeresen nyaltam neki élvezésig! Tetszett is neki nagyon!
4/20 anonim válasza:
Ha elég hajlekony vagy, magad is megtudod :D
5/20 anonim válasza:
Jó volt! Szerette, élvezte ha oda tarthatta! És viszonozta is!
7/20 anonim válasza:
Semmivel nem jobb. Olyan punci íze van mint egy 25 évesé mondjuk. Nem fog megváltozni hirtelen...
8/20 anonim válasza:
Szuper volt. Tényleg nem változik, de a tudat, hogy egy hamvas lányhoz tartozik, na az a nemsemmi.
9/20 Lazy Lover válasza:
Isteni érzés volt tudni hogy farok nem járt benne csak a nyelvem 14 éves volt a csaj akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!