Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok, Vélemények a Szombathelyi Vulkánházba csúszka masszázsról?
Figyelt kérdés
Hogy kell elképzelni? Még soha se voltam erotikus masszázson. Azzal tisztában vagyok hogy mi a csúszka masszázs, illetve hogy ezek szexmentes szalonok. De a masszázs végén kiveri vagy felspanolva kell eljönnöd?2021. jan. 3. 17:26
11/13 anonim válasza:
Én rendszeresen járok hozzájuk bár én Győrmoson megyébe mivel közel a határ.A Judit nagyon jó !Van most egy új fiatal hölgy is aki eléggé formas a feneke valami isteni a tetoválása is izgató bár a markolászást ,nem engedi vagy csak nem tetszettem neki :) a kézilevezetése is maga a gyönyör!Vissza térve konkrét a válaszomra lehet fogdosni is őket (plussz penz)szexet nem tudom de akiknél jártam mind alkalmazta kézilevezetést illetve a végén a franciát tapizni lehet fehérneműbe várnak.
12/13 anonim válasza:
A lányok kitesznek magukért ,extraként akár meztelenül is masszírozzuk,és ha tetszel nekik egyéb is lehet :D pl 10k-15k plusszért a masszázst elősegítve Orálisan is kényeztetnek.
13/13 anonim válasza:
Arról tudtok mesélni, hogy az extrákat menetközben szokás kérdezni, vagy még az elején tisztázzák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!