Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak titeket zavar ha egy nonek kicsi a feje?
Figyelt kérdés
eleg pici fejem van.. viszont nem is vagyok magas egyaltalan2021. jan. 3. 16:19
1/11 anonim válasza:
Szerintem aranyos. Ezzel kapcsolatban van egy szép emlékem.
2/11 anonim válasza:
Ez kb a 12345324434232. helyen áll azon a téren, hogy vonzónak tartok e egy nőt vagy sem.
A pici csajok viszont szexik
4/11 anonim válasza:
Semmi jelentősége, de a kérdés maga qrva nagy volt. 😀
Hidd el ha nagyon alacsony lennél óriási fejjel, az sokkal parább lenne. 😳😀
F
5/11 anonim válasza:
Cuki + még nagyobbnak látszik a farkam a kis szájában. :D
6/11 anonim válasza:
De szép nagy szemed van!
Vagy a fejed pici?
Valamelyik mindenképp.
- Vírus a buszmegállóból
7/11 anonim válasza:
5: ez jól hangzik, de jártam úgy, hogy a csajszinak kicsi volt a szája, és nem bírta rendesen bevenni
8/11 anonim válasza:
összkép !!! Linkelj valaki hasonlót!! Akkor értelmesen lehet válaszolni!
Köszi!
9/11 anonim válasza:
Csak ketto dolog ronthatja el, kulonben rendben. A szopott gomboc fej, mondjuk szorosan hatrafogva, es az ellenkezoje. A hatalmas soreny. Feltetelezem, egyik sincs.
Meg hulyen nez ki, mikor tevemusorban egy nagyfeju es egy kisfeju egymas mellett ul.
Szoval semmi gond nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!