Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után felfázás jelei jelentkeznek e valakinél?
Fordulj a nőorvosodhoz, mert a gonorrea (tripper, kankó) jelei hasonlóak. Kenetet vesz, a labor megvizsgálja, és ha az, kapsz egy antibiotikum kúrát, egy hét múlva gyógyulsz. De a fiút is el kell küldeni az urológiára, mert az első alkalommal visszafertőz! És persze addig nincs szex!!
Szerencsére nem járunk egy cipőben.
Nekem is hasonló volt. A háziorvos 3 hónap alatt 6x írt fel antibiotikumot, felfázásra, amíg végül elmentem urológushoz.
Az urológus Monuralt írt fel nekem (a fertőzés felterjedt), és rengeteg étrendkiegészítőt, ami segíti a vesét, a húgyutak egészségét.
Nálam az a probléma, hogy rövid a húgyutam, hamar feljut a baktérium a csőbe, s hipp-hopp, megjelenik a felfázás. Ezzel együtt kell élnem, ezért nem csak kezelni, de megelőzni is meg kellett tanulni a dolgokat. Tudom, hogy sokat hallod, hogy a napi 2 l víz fontos, én is forgattam erre a szemem, de amióta megiszom a 2-2.5l vizet, illetve szedem az étrendkiegészítőket, nem tért vissza a felfázás.
Vigyázzatok, hogy a keze vagy a farka a popsilyukat környékére se érjen. Meg nedves se legyen ott hátul. Ha síkosítót használtok, vagy csak nagyon nedves vagy, akkor olyan helyzetben szexeljetek, ahol a hüvelyed feljebb van, mint a hátsó bejárat. Tehát ne kutyapózban csináljátok, ha a feneked környéke is nedves valami miatt pl. síkosító. Mert akkor még könnyebben lefelé, a hüvelyed, húgycsöved felé vándorolnak a bacik.
Szappannal mosd a segged szex előtt, mert az sokkal jobban tisztít, mint a tusfürdő. Plusz totál szárítsd meg, pl. hajszárítóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!