Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi olyan jó a nyalásban férfiak?
Én imádom nyalni a barátnőmet, egyszerűen odavonz a látvány, az íz, ahogy élvezi.
Ha te nem élvezed nincs ezzel gond, de nem a megfelelő partnerrel vagy. Vannak olyan lányok, akik nem szeretik, ha kinyalják őket.
LOL
És mindig bekészíted a törcsit magad mellé, ha nyalsz?
Akkor ennek úgy se lesz jó vége.
Keress olyan csajt aki szintén nem szereti és akkor úgy lesz jó nektek.
Ez nálam szelektív. vannak csajok akik szépek, finomak, és jó illatúak számomra odalenn, őket jó nyaldosni.
Akik ebbe nem esnek bele őket képtelen vagyok. valszeg nálad az utóbbi kategória a csajod.
Jé, de érdekes. Te akkor kicsit idegenkedsz ettől. Nem minden nő igényli a nyalást, vagy keress olyat, vagy a barátnőd beletörődik, hogy te nem nyalod, vagy te beletörődsz, hogy te bár nem szereted, de csinálod. Kicsit el vagy idegenedve a testiségtől, elnézést, hogy kimondom. Persze a nők sem mind szeretnek sz*pni...
Azzal, hogy megtörlöd, kifejezed, hogy nem fogadod őt el testileg, ez eléggé elkeserítő/kiábrándító lehet számára.
Válaszolva: engem felizgat, ha fel tudok izgatni egy nőt. Élvezem, ha hallom, hogy élvezi. Mennél lucskosabb a csaj, annál izgalmasabb, annál jobban élvezi, annál több élvezetet tudok adni neki, tehát annál jobb vagyok az ágyban.
Ha fáj a rugdosást kedvesen mondd meg neki, hogy zavar, ha nem fáj, akkor viseld el.
Nem lehet, hogy más bajod van neked ezzel a kapcsolattal? 48f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!