Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem magam kellemetlenül, pocsékul? Többi lent.
Szóval 29-én délelőtt a szomszédba volt egy vendég, régen randiztunk, át jött egy kávéra. Kávé helyett a falnak nyomott a nyakamnál fogva, tudja jól a szexben én szeretem a durvulást. Csók csókot követett, kevés időnk volt, leszoptam. Ő pedig megujjazott.
Mindeközben nekem volt kapcsolatom, vagyis délután találkoztunk mert szakitani akart a párom. De pár dolgot oda adtunk egymásnak.
Én nehezen viseltem. Nem főztem semmi. Vacsorára rendeltem pizzát, a futár srác nagyon szimpatikus volt. Látta hogy sírtam, beszélgettünk 10 percig. Utána pedig smst írt, mert tudta a számom a rendelés miatt. Munka után ide jött hogy beszélgessünk még. Elmesélte hogy kapcsolatban van, de már több mint 4 hónapja nem volt szex otthon. Az autóban ültünk és nagyon jól el beszélgettünk. Meg fogta a kezem. És kérdeztem tőle hogy a másik keze is ilyen hideg e. Nyújtotta a kezét majd magához húzott. Megcsokolt. Végül a kocsi hátsó ülésen szeretkeztünk.
De olyan bűn tudatom van. Hisz mind a kettő férfi családos apuka. Az első személy elvált, de felnőtt gyerekei vannak a második pedig 4 gyerekes apuka.
Tudni kell hogy az exem előtt én 3 évig nem voltam senkivel. Elvoltam. Az exemmel pedig kétszer történt meg fél év alatt.
Mégis azt érzem magamról hogy egy k*rva vagyok..
Mit csináljak..?
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!