Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arról nem tudok nyilatkozni, de heteró nőként külföldi és magyar pasikkal is voltam. A külföldiek között volt, akivel nagyon jó volt, és 2 olyan is (1 egyéjszakás és egy komoly kapcsolat, nem ugyanabból az országból származtak), akivel nem, mert csak azt nézték, hogy nekik mi a jó. Félénk is van mindkét kategóriában. A magyar pasikkal jó volt, bár ott jobban meg tudom válogatni, hogy kivel mit akarok csinálni, úgyhogy a bunkókat mindig elküldöm.
25/N
Én még csak Magyar p.inával voltam.
De nem hiszem, hogy akkora különbség lenne p.ina,és p.ina közt.
A lényeg, hogy az a punci, milyen az ágyban, mennyire, mit szeret csinálni.
F
Miért csajok válaszolnak? Meg olyanok, akik nem voltak még külföldivel?
Amúgy egyértelműen a külföldi csajok, puncik a jobbak klasszisokkal!!!
hú, ez talált süllyedt, meg is kapta a lenullázást, mert igazat mondott, ami fáj rettentően, igaz magyar csajok és nem csajok?! :D
Attól, hogy vérig sértődtök és rugdosódtok tehetetlenségetekben és megbántottságotokban, még sajna nem lesztek jobbak a külföldi muffoknál, ez a szomorú helyzet! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!