Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóvá tegyem ezt? Van én vagyok nebáncs virág?
Figyelt kérdés
A pasim szex közben furán beszél az utóbbi időben. Ilyeneket mond, hogy "kapd be a f-t" "üljél rá" "mutasd a pic.ád", kicsit ilyen parancsolgatós stílusban, mindenképpen elég közönségesen. Amikor összejöttünk még nem mondott ilyeneket, nem is mondott semmit. Nem bánt, fizikailag nem erőszakos! Beszéljek erről vele? Mert mindig amikor ilyet mond lesokkol. Mire jó ez és mért csinálja?2021. jan. 1. 16:35
1/10 anonim válasza:
Élvezi, hogy uralkodik feletted.
2/10 anonim válasza:
Ez nem annyira gáz. Ha durván szereted akkor ezek hozzájárnak a szexhez. Ha romantikázni szeretsz akkor viszont beszélj vele, hogy vegyen vissza
3/10 anonim válasza:
bármit jogos szóvá tenni, ami zavar.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy nagy romantikus, de ez nekem nagyon furcsa. Csak nem akarom zavarba hozni.
Üzeneteket nem kérek, van pasim!
2021. jan. 1. 16:59
5/10 anonim válasza:
Mond neki, ha nem tetszik.
De szerintem semmi baj nincs vele, sokakat izgat.
6/10 A kérdező kommentje:
De én nem értem, hogy beszéljen velem így, célzást sem tettem rá.
2021. jan. 1. 17:06
7/10 anonim válasza:
Hidd el, nincs ebben rossz szándék. Az ember felizgulva csinálhat fura dolgokat, amit egyébként nem, szóval ez abszolút nem a durva kategória. Két dolgot tehetsz: vagy partner leszel ebben a játékban (mert ez tényleg csak játék a részéről), vagy kedves és normálisan elmondod neki, hogy érted, hogy nem bántásból mondja, de neked nem tetszik.
8/10 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm!
2021. jan. 1. 17:43
9/10 anonim válasza:
Szerintem is mondd el neki, ha tényleg megért, akkor nem fogja csinálni.
10/10 anonim válasza:
Az elején nekem is furcsa volt, amikor valaki így beszélt hozzám. Ahogyan mondtad, olyan közönségesnek tűnt. Aztán jött a többi, hogy "te az én kis r*bancom vagy", meg társai. Az elején nem tetszett, de most egész játék alakult ki abból, hogy a párom próbál rávenni, hogy mondjam azt, hogy a "r*banca vagyok", én meg csak annyit mondok, hogy "nem". Ő is élvezi, hogy visszabeszélek.
De ha zavar, mindenképp tedd szóvá. Beszéljétek át. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!