Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok😁 Ki,hogy szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok😁 Ki,hogy szereti kinyalatni a punciját?? Köszi! Tanács,hogy csináljam jól..

Figyelt kérdés

#Nyalád
2020. dec. 31. 07:02
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

1: erre van másik topik, nem az ismerkedés.

2: ha előben ezzel mész oda valakihez, böribe kötsz ki elég hamar.

3: csíkot nyaljad ne a lukat a lukon nincs idegvégződés. Ha az írott ABC-t bele teszed 1x-2x, azt senki nem fogja visszautasítani.

4: törekedj a higiéniára. Randi előtt moss fogat!

2020. dec. 31. 07:09
 2/9 anonim ***** válasza:
#1 a lyukat is lehet nyugodtan nyalni, van aki nagyon élvezi, sőt én meg is szoktam "dugni" a nyelvemmel 😋 sőt az ajkakat is lehet finoman szopogatni és harapdálni.
2020. dec. 31. 08:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nm vagyok lány de még nem volt panasz a nyalásomra.

először is ne azzal kezdj h punciba dugod a fejed és lefetyelsz mint egy kutya. attól sikitva mennek ki a szobából. a csajoknak kell egy kis idő még teljesen feloldódnak. vetköztesd le. közben simogasd, cirógasd, csókold végig a testét, markold a ciciket, nyalogasd a bimbót, keresd az érzékeny pontokat ahol egy simitás vagy csók és megrezzen tőle. legjobb ha ágyba fekteted, a hátára. te elé térdelsz a padlón, széthúzod a combjait közben adsz néhány puszit a puncira és a környékére de még nem kezded el kinyalni. Itt nyálas ujjal kicsit játsz a puncival. nyálas ujjal piszkáld meg finoman a csiklót, kicsit nyúlj be neki. Ilyenkor már érzed mennyire nedves, ha az akkor jó uton haladsz. Meg is lehet kérdezni mit szeret. Még fekszik az ágyon addig csókolgasd a belső combjait, menj közel a puncihoz, néha nyalj rá de lágyan. itt sokszor volt már, hogy a combokkal odaszoritották a fejem mert nem birták tovább. Ezzel a kis játékkal eléred h jól begerjedjenek, fokozod a vágyakat. Azért a végtelenségig se húzd, néhány perc multán azért kezd el kinyalni de figyelj a nyelvedre, ugyanis a farkaddal ellentétben az maradjon puha. nyalogasd meg kezdésnek a gátat, onnan menj feljebb, nyald körbe a csiklót finom lágy mozdulatokkal, ne kapkodj. húzd szét a puncit és szopogasd a pecket hol finomabban hol erősebben. dugd be neki egy ujjad a punciba közben a segglukát is ingereld bő nyálas ujjal, be is dughatod ppsiba is, itt figyel a reakciót. legjobb ha 2 ujja a punciban tenyérrel felfelé és nem ki be rángatod hanem lasabban húzgálod ki be és mozgatod felváltva a 2 ujjad. ha rátaláltal véletlen a Gre akkor nyert ügyed van. nyalás közben fod a kezét vagy add a kezébe a lepedőt. ennek a lényege hogy ha jó neki akkor úgy is rámarkol arra amit fog. a melleit is markolhatod a másik kezedel. figyelmesen nézz minden reakcióját és aszerint nyald. ha rendesen begyakorlod nagy sikered lesz a csajnál. ne feledd a lányok bárki farkába bele tudnak ülni és lovagolni egyet még akkor is ha a srác nem tud rendesen dugni, de mesteri sztinten kinyalni kevés srác tudja őket. az abc is ötlet de elvonja a figyelmed ha arra erőssen koncentrálsz. moss fogat, vágd le a körmeidet tövig, légy figyelmes. ha jól kinyalod akkorát fog élvezni a csajod h az egész teste beremeg. Amint elélvezett menj fel hozzá a puncitól és csókold, simogasd. ha igényli akkor rögtön dugd is meg

2020. dec. 31. 08:34
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Hármas, menj a fenébe! Épp reggelizek és 1 perc alatt nedves lett a bugyim 😅😅
2020. dec. 31. 11:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen gyorsan nedves lettél attó amit irtam, képzelem milyen gyorsan tocsognál a puncinedvben attól ahogy csinálom ._.' :) :P
2020. dec. 31. 12:07
 6/9 anonim ***** válasza:
33%
3-as, hagyd abba, mert én meg szingli vagyok és hiányom van! 😅
2020. dec. 31. 15:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Leírni könnyű, de mihez kezdene egy olyan lánnyal, aki nem is szereti az orális szexet? 🙃
2020. dec. 31. 15:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hármas, ha tényleg így csinálod ahogy leírtad, akkor elhiszem, hogy nincs rád panasz. Jó volt olvasni.

Az én párom is figyelmes meg ügyes, de ez nagyon komoly leírás volt.

2020. dec. 31. 15:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Reakciókra figyelj, és kommunikáljatok :)
2021. jan. 1. 05:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!