Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet a megoldás ha páromma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a megoldás ha párommal szexuálisan nem passzolunk?

Figyelt kérdés

Párommal 2 éve vagyunk együtt, szeretjük egymást nagyon, de szexuálisan nagyon nem passzolunk.

Neki elég lenne heti 1-2 alkalom, akkor is csak a szokásos 4-5 pózban (misszionárius, lovagló, oldalról kifliben, hason fekve hátulról és kutyában) de itt is csak lassabb tempóban végig úgy hogy csak én mozgok.

Orális szex nincs se kapni se adni, mert viszolyog mind a kettőtől.

Anális szex még csak szóba sem jöhet, kézzel sem adni sem kapni, mert az fura neki. Minden olyan ami kicsit is izgalmasabb lenne teljesen ki van zárva. Tabival védekezünk de nem mehetek el sem benne, sem rajta mert az macerás. Számára a szexuális életünk jó 10/9 míg nekem olyan 10/3 jobb alkalmakkor esetleg 4.

Én lassan már kikészülök, de nagyon szeretem őt, mit lehet tenni?

Aki volt hasonló helyzetben az tud valami tanácsot adni?

25L

27F

2020. dec. 30. 17:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem illetek össze szexuálisan, és ez hosszú távon még nagyobb gond lesz. Én is olyan lányt keresek, akivel lehet akár minden nap is szeretkezni. Akár többször is egy nap.
2020. dec. 30. 19:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem te vagy az első férfi az életében. Lehet, hogy valami trauma érte és azért zárkózik el ennyire az orális, anális stb. dolgoktól? Én mindenképpen beszélgetnék vele erről egy üveg bor mellett...
2020. dec. 30. 21:42
 13/16 A kérdező kommentje:
Én vagyok neki az első. Szeretem és nem szeretném elhagyni emiatt, ezért is kértem tanácsokat hogy esetleg tudtok valamit mondani.
2020. dec. 30. 23:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mintha csak magamrol es a paromrol olvasnek, csak mi 7 evvel idosebbek vagyunk, es 6 eve vagyunk egyutt, valamint mar van egy 4 eves lanyunk is. A szex amugy a gyerek szuletese ota sokkal rosszabb, kb havonta vagy meg ritkabban kerul ra sor, ugy hogy nekem is napi igenyem lenne ra, igy hat magamnak oldom meg, mint tini korombam... Ha nem lenne a gyerekem, mar regen elhagytam volna a parom.
2020. dec. 31. 00:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Lett megoldas? Mi lett a sztori vege ?
2022. dec. 21. 18:22
 16/16 A kérdező kommentje:
Még együtt vagyunk, és van némi változás is. Egyrészt most már örülnék a heti 2 szexnek is, másrészt egy kis orál is van, harmadrészt kb fél éve elkezdett szexuálpszichológushoz járni. Eddig eredménytelenül. Ha részletesebben is érdekel leírhatom ha írsz.
2022. dec. 22. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!