Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok olyan lányt, aki ebbe benne van?
Figyelt kérdés
Meg kötözött kézzel szexelni, úgy hogy ő van fölül, majd az elélvezés pillanatában el kábít körömlakk lemosóval. Majd úgy ébreszt hogy bele nyomja a számba a whiskeys üveget, és egy fél üveggel megitat, amolyan utó játékként.2020. dec. 29. 19:43
11/17 anonim válasza:
Ahogy írták, a kloroform nem üt ki pillanatok alatt. A fél üveg whiskey meg akut alkoholmérgezés.
12/17 anonim válasza:
Szerintem ezt még a Rosszlányok hirdetői se vállalnák be, mert elég veszélyesnek tűnik. Kábult állapotban akár félre is nyelhetsz, a lány meg nem hiszem hogy képzett újra élesztő.
13/17 anonim válasza:
Szerintem ezt még annyival felturbóznám, hogy mielőtt kibasz az ajtón holt részegen, dugjon a seggedbe egy tűzijátékot, majd gyújtsa meg és csapjon rá a seggedre miközben az éjszakai égbolt felé mutatva azt mondja:
Eriggy haza, letelt a 60 perc - "Örülök neki, hogy sikerült megjavítanod a gépedet. Most aztán hazatérhetsz..."
És közben a azt gondolod magadban, hogy:
"Nagyon messze van. Nem vihetem magammal ezt a testet. Túl nehéz."
Másnap reggel a domina:
"...mikor fölkelt a nap, nem találtam ott a testét. Annyira mégsem volt nehéz... És szeretem a csillagokat hallgatni éjszakánként. Mintha ötszázmillió csengettyű volna..."
Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg (Fordította: Rónay György)
14/17 anonim válasza:
miért akarja minden pasi, hogy a csaj uralkodjon ilyen módon felette? Nem fél, hogy kicsit túlzásokba esne és te fel sem kelnél többet?
15/17 A kérdező kommentje:
Nem félek mert önszántamból mennék, így meg bízom benne.
2021. jan. 2. 17:31
16/17 A kérdező kommentje:
A kiszolgáltatottság érzése izgat amúgy
2021. jan. 2. 17:55
17/17 anonim válasza:
Akkor szerintem ismerkedj simán és pár randi szex után megemlítheted a csajnak. Pl szeretné ha megkötözné kezedet akár ágyhoz, ebbe szerintem minden csaj még bele is megy elsőre, aztán majd növelitek a téteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!